Викликайте доктора Хауса: як у соцмережах кепкують із затримання Насірова

Соціальні мережі бурхливо відреагували за вручення підозри очільнику Державної фіскальної служби Роману Насірову

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Зазначимо, що вчора вночі слідчі НАБУ вручили голові ДФС повідомлення про підозру, коли останній перебував у лікарні "Феофанія". При цьому зазначається, що затримання Насірова відбулося через так звану газову справу Олександра Онищенка, що вже підтвердили адвокати. Також, за словами адвоката, чоловіку інкримінують зловживання службовим становищем, а також розкрадання державних коштів на суму понад 2 мільярда гривень. 

Тим часом сам нардеп-втікач Онищенко зауважив, що насправді під час його контактів з Насіровим мова про гроші не йшла, а також назвав всю цю історію "найбільшим провалом, який здійснювало і зробить НАБУ". 

Вночі керівника ДФС відправили до кардіологічного корпусу лікарні "Феофанія", де у нього діагностували інфаркт міокарда. Тим часом члени НАБУ досі чергують під його палатою, а також будівлею лікарні, аби впевнитися у тому, що Насіров не втече. 

Тим часом у соціальних мережах по-різному оцінюють ситуацію із затриманням Насірова та його станом здоров'я. Деякі люди серйозно засуджують високопосадовця, інші ж кепкують.