Кримчанка таємно здавала квартиру поруч із Трампом, - ЗМІ

Американські ЗМІ виявили, що одна з сусідок президента Дональда Трампа таємно здавала свою квартиру через сайт Airbnb

Про це повідомляє The New York Times.

До недавнього часу в Trump Tower, де жив президент США Трамп, можна було оселитися через Airbnb - свою квартиру там здавала жінка на ім'я Олена Єлагіна.

За даними газети, вона володіє квартирою в Trump Tower як мінімум з 1998 року і здає її на Airbnb з вересня 2016-го.

Квартира здавалася до початку березня, тобто в тому числі в той час, коли Трамп став президентом США. І під час передвиборної кампанії, і вже після інавгурації Trump Tower охороняли співробітники Секретної служби - і ретельно перевіряли всіх, хто заходить до будівлі.

В оголошенні на Airbnb Олена не давала точну адресу, але натякала, що квартира знаходиться в особливому приміщенні і має відношення до американської політики.

Деякі постояльці дізнавалися, де саме будуть жити, тільки коли заселялися, але за описом на Airbnb можна було здогадатися, що мова йде саме про Trump Tower. В одному з відгуків на квартиру Єлагіної (його залишив студент з Мексики) прямо говориться про перевірки Секретної служби.

Газета не розповідає, хто така Олена Єлагіна. Проте, в січні 2016 року жінка на ім'я Олена, тільки з прізвищем Рибак, згадувалася в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія-1" - і її називали сусідкою Дональда Трампа, що живе на два поверхи нижче президента США в Trump Tower. В ефірі "Росії-1" Олену представили як уродженку Криму.

Олена Рибак розповіла, що знайома з Трампом, користується протягом 12 років з ним одним ліфтом, ходить в один спортзал з сином Трампа і вважає мільярдера прекрасним сім'янином і скромною людиною. Чи пов'язані Олена Рибак і Олена Єлагіна, невідомо.