У США авіакомпанія відмовила двом дівчатам у перельоті через легінси

Співробітники американської авіакомпанії United Airlines, яка вважається найбільшим авіаперевізником у світі, не пустили на борт літака двох дівчат-підлітків через те, що вони вдягнули легінси

Про це повідомляє New York Times.

Інцидент стався 26 березня перед рейсом з міста Денвер (штат Колорадо) у Міннеаполіс (Міннесота).

Клієнти компанії, враховуючи цілий ряд знаменитостей, заявили, що готові відмовитися від її рейсів через смішні правила щодо зовнішнього вигляду пасажирів.

Співробітниця компанії наполягала на тому, що дівчата повинні переодягтися, інакше вона не зможе пустити їх на борт.

За правилами United Airlines, на борт можуть бути не допущені "босі або не одягнені належним чином" пасажири. Але що саме означає це формулювання, в правилах не пояснюється.

Пасажирки погодилися переодягнутися і полетіли в Міннеаполіс іншим рейсом цього ж перевізника.

Пізніше United Airlines оприлюднила заяву в Twitter, в якій повідомила, що дівчата летіли не за звичайними квитками, а за безкоштовними проїзними, які надаються співробітникам компанії, їх друзям і родичами при наявності вільних місць на борту. Такі пасажири вважаються представниками United Airlines і тому повинні відповідати дрес-коду компанії - більш жорсткого, ніж побажання, які висувають для одягу звичайних пасажирів.

United Airlines повніше описала правила для пасажирів, які користуються пільговими квитками: також заборонені топи з відкритим животом, піжами, купальні костюми, міні-спідниці і шорти вище коліна більш ніж на 8 см, брудний і порваний одяг, а також одяг, крізь який видно спідню білизну.