Вчені назвали п'ять правил хорошого сексу

Якість сексу залежить не тільки від "сексуальної техніки", але і від низки інших не менш важливих факторів

Про це повідомляє The Independent.

Зокрема, вченими було доведено, що, наприклад, слова любові, виголошені під час сексу, впливають на якість задоволення набагато більше, ніж прелюдія і сексуальна нижня білизна.

1. Не думайте про те, як це виглядає.

Американська активістка, письменниця і експерт в питаннях візуалізації тіла Вірджі Товар стверджує, що задоволення, яке людина отримує від сексу, прямо пов'язане з тим, наскільки він довіряє своєму тілу.

2. Позбавтеся від почуття сорому.

Одним з несприятливих факторів, що впливають на якість сексу, є почуття сорому, яке, на думку фахівців, заважає людині розслабитися і отримати задоволення.

3. Розповідайте партнеру про свої бажання

Ел Чейз, автор книг про сексуальне задоволення і директор Лос-анджелеської академії статевого виховання стверджує, що без спілкування на сексуальні теми партнерам буде складно отримувати від сексу максимум задоволення:

4. Не мовчіть, якщо партнер робить щось не так.

Ел Чейз також повідомляє, що доволі часто один з партнерів боїться говорити про помилки в сексі, щоб не образити свого партнера. Однак, за її словами, вкрай важливо залишатися щирими в сексуальних стосунках і не приховувати того, що не подобається.

5. Практикуйте емпатію.

Спеціаліст по сексуальній освіті з Нью-Йорка Кейт Маккомб стверджує, що відсутність емпатії зводить секс до тваринного задоволення своїх потреб.