Завтра в національний прокат виходить документальний фільм про Джамалу

13 квітня Довженко-Центр випускає в національний прокат музичний документальний фільм незалежної режисерки Анни Акулевич JAMALA.UА

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Фільм можна буде побачити в 30 кінотеатрах 13 міст України.

JAMALA.UА – фільм-backstage, який відкриває іншу сторону Джамали: без гриму, світла прожекторів та гри на камеру. Стрічка знімалася за згодою співачки, але без її контролю.

Картина піднімає завісу над звичним сценічним і телевізійним образом співачки, дозволяючи побачити живу людину з її характером і принципами, сумнівами і втомою, слабкостями і ніжністю, але таку ж віддану  головній справі свого життя – музиці.

Джамала – "посол" народу, яка знає своє коріння та несе шалену енергетику. Але якою є ціна слави? Що втрачає жінка на шляху до визнання? Що насправді хвилює Джамалу та хто її головний суперник? Чого вартувала для неї перемога на національному відборі до європейського фіналу конкурсу та звідки співачка черпала сили для подальшої боротьби?

"У фільмі немає "прийомів-подразників" для глядацького сприйняття: нецензурних слів від зірки, скандалів на камеру і розбитих предметів. Просто - в Джамалі цього немає. Є унікальний магнетизм особистості, відчути який я з задоволенням запрошую кожного!", - заявила режисерка картини Анна Акулевич. 

"Цей фільм не змусить вас полюбити Джамалу чи слухати більше її пісень. Він не про цифри і факти, це не аналог спортивної документалістики про досягнення, рекорди, секунди і метри. Це зліпок життя артистки, у якої є своє бачення творчості, яка послідовно цим шляхом рухається, поєднуючи бажання створювати музику, яка подобається їй самій і людям, з необхідністю пробивати дорогу, щоб цю музику хтось почув", - додала вона.