На Херсонщині знайшли водія, який напідпитку вбив велосипедиста та втік

На Херсонщині поліцейські впродовж двох годин встановили особу водія, який насмерть збив велосипедиста та зник з місця ДТП

Про це повідомляє Національна поліція.

При обстеженні водія поліцейські встановили, що вміст алкоголю у його крові перевищує допустиму норму в 16 разів.

Поліцейські встановили, що невідомий водій на невстановленому автомобілі здійснив наїзд на 43-річного чоловіка, який рухався на велосипеді. Від отриманих тілесних ушкоджень велосипедист загинув.

Водій на автомобілі з місця пригоди втік. До його пошуків були задіяні слідчо-оперативна група, працівники сектора реагування патрульної поліції та групи по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Впродовж двох годин поліцейські розшукали водія-втікача.

Під час проведення розшукових заходів дільничний офіцер поліції дізнався, що до мешканців с. Кучерське на автомобілі приїхав знайомий із Херсона. Поліцейські перевірили місце проживання селян і на подвір’ї домоволодіння виявили автомобіль "Део Ланос" з пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. В ході бесіди з водієм транспортного засобу, 53-річний херсонець зізнався в скоєнні ДТП. Чоловік повідомив, що керуючи автомобілем, не побачив в темряві велосипедиста та здійснив на нього наїзд. Потім злякався і з місця пригоди поїхав.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", за що передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.