Чоловік на очах у доньки викинув з вікна лабрадора заради помсти дружині

На Київщині судитимуть чоловіка, який заради помсти дружині на очах своєї малолітньої доньки викинув 7-місячну собаку з вікна багатоповерхівки

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Встановлено, що чоловік, перебуваючи у квартирі разом із 12-річною донькою, підійшов до власної собаки породи лабрадор та взявши її за нашийник викинув з балкону третього поверху. Таким чином чоловік хотів помститися дружині.

Внаслідок падіння тварина, якій було 7 місяців, отримала тілесні ушкодження у вигляді діафізарного перелому в дистильованому відділі правої стегнової кістки та підвивиху критово-поперекового зчленування.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 299 (знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчиненому із застосуванням жорстоких методів у присутності малолітнього) КК України.

Наразі обвинувальний акт затверджено процесуальним керівником та скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.