Терористи "ЛНР" забили насмерть мирного жителя

В окупованому Луганську бойовики "ЛНР" забили насмерть 38-річного мешканця Станиці-Луганської

Про це повідомив батько загиблого, передає прес-служба Нацполіції.

Чоловік заробляв на життя тим, що за невелику платню допомагав переносити сумки з речами людям, які перетинають КПВВ "Станиця-Луганська" від блокпосту на підконтрольній Україні території до блокпосту бойовиків. 27-квітня чоловік поніс речі через зруйнований міст до блокпосту бойовиків, але на підконтрольну Україні територію вже не повернувся.

Батьки чоловіка почали самостійні пошуки сина, опитували людей на КПВВ, та тих, хто також займався перенесенням сумок через лінію розмежування, проте жодної інформації про зниклого не отримали. 

За деякий час молодший брат зниклого знайшов у соцмережах оголошення про те, що на вул. Ломоносова в Луганську знайшли труп невідомого чоловіка. По опису померлого та його речей рідні впізнали зниклого.

Батько, який поїхав до м. Луганськ, опізнав труп сина у морзі та забрав його додому. Згідно довідки, наданої йому в морзі "ЛНР", смерть сина настала від "чисельних тупих травм голови, тулубу та кінцівок, а також перелому кісток скелету та пошкоджень внутрішніх органів". 

Повернувшися з тілом сина до Станиці, чоловік одразу звернувся до Станично-Луганського відділу поліції. Співробітники поліції з'ясували, що в той день бойовики у себе на блокпосту затримали чоловіка та відвезли до так званої "комендатури", де з ним проводили "роз’яснювальну бесіду", під час якої чоловік помер від чисельних тілесних ушкоджень.

Тіло вбитого бойовики вивезли та викину на вулиці окупованого міста.