Антиросійські санкції: Держказначейство почало спекулювати на "російському міфі" однієї компанії

Оператор держлотерей "М.С.Л." каже, що голова Держказначейства Тетяна Слюз спекулює на антиросійських санкціях, поставивши компанію в один ряд із російськими

Про це повідомляє прес-служба "М.С.Л."

В компанії кажуть що Слюз на зустрічі колегії Держказначейства некоректно згадала "М.С.Л.".

"Тетяна Слюз звернула увагу усіх учасників на Указ Президента №133/2017 від 15 травня 2017 року Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів  (санкцій)». Зокрема, Голова Казначейства акцентувала увагу присутніх на забороні використання програм компанії-постачальника ERP-систем ТОВ  «1С», ТОВ «Корпорація «Парус» та операторів державних лотерей "М.С.Л." та ПрАТ "Патріот", - цитує Слюз прес-служба Кабміну.

Оператор держлотерей звертає увагу глави Держказначейства на те, що згадування української компанії М.С.Л. в переліку російських, схоже на вибірковий підхід.

"Ніби навмисно суспільству вказують, що цей оператор лотерей "найбільше зло". У санкційному списку президента 468 компаній, з яких більше 80 IT-компаній. І чомусь в переліку Тетяни Слюз поруч з двома російськими IT-сервісами опинився український оператор державних лотерей М.С.Л", - йдеться в повідомленні.