В Україні запускають перший повністю мобільний банк

Колишнє керівництво Приватбанку запускає перший в Україні повністю мобільний банк

Про це повідомили колишній перший заступник голови Приватбанку Олег Гороховський, директор з інформаційних технологій Дмитро Дубілет і керівник бізнесу Платежі та перекази Михайло Рогальський на своїх сторінках у Facebook.

"Запуск відбудеться восени, але попередню реєстрацію на відкриття карти ми відкриваємо вже сьогодні! .. Саме сенсаційне то, що це буде перший в Україні mobile-only банк. По-перше, у банку не буде відділень. По-друге, для його використання буде потрібен смартфон", - повідомив Дубілет.

Горохівський повідомив, що у додатку вже є два банки-партнера: Універсал Банк і iBox.


"У нас велике партнерство, яке має на увазі ІТ, маркетинг, процесинг і операційну підтримку банку, який укладає з нами договір. Ніяких відділень, черг, непривітних касирів і купи паперів", - написав він.

Рогальський уточнив, що технічно компанія буде надавати банкам-партнерам все, починаючи від процесингу і закінчуючи мобільним додатком. Банку-партнеру потрібно тільки "зістикувати" це все зі своїм операційним днем.

"В ідеальному світі будь-який банк міг би прийти до нас і почати випускати карти на нашій ІТ-платформі ... Ми прийшли до висновку, що нам в партнери потрібні такі банки, які до цього не займалися картковим бізнесом або готові розлучитися з тією спадщиною, яку у них є. сьогодні з нами на борту вже два таких банку. з iBox нам вдалося домовитися раніше, тому з ним ми вже сьогодні починаємо передзамовлення", - повідомив Рогальський.