Ненавидів жінок і працював у британському метро: ЗМІ розповіли про терориста з Лондона

Хурам Батт, що був одним з організаторів теракту в Лондоні 3 червня, мав вкрай радикальні погляди та працював у британському метро під будівлею парламенту

Про це повідомляє видання The Daily Mail.

Зазначається, що правоохоронці та MI5 почали стежити за 27-річним Баттом ще два роки тому, однак не починали розслідування щодо нього, адже не думали, що одружений чоловік, батько двох дітей планував напад.

В минулому році він навіть отримав роботу в британському метро і мав доступ до тунелів під будівлями парламенту, працюючи на станції Вестмінстер.

При цьому погляди виходця з Пакистану, який приїхав до Британії у пошуках притулку, були настільки екстремістськими, що він називав мусульман, що не мали бороди, невіруючими та ніколи не розмовляв з жінками на пряму. Йому також заборонили приходити до мечеті після того, як він почав ображати інших віруючих та назвав Імама (людина, яка керує молитвою в мечеті) "недостатньо ісламським". 

При цьому Батта у 2016 році зняли на відео, які пізніше з'явилося у документальному фільмі "The Jihadis Next Door" (Джихадисти по сусідству), на якому він мав прапор, подібний до прапора терористів "Ісламської держави".

Все по темі: Теракт в Лондоні