Нардеп Різаненко прокоментував водіння авто в нетверезому стані

Народний депутат від БПП Павло Різаненко заявив, що в зазначений день він дійсно був зупинений співробітниками поліції через те, що його машина начебто у розшуку

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"У неділю, 28 травня, біля 22:00 мене зупинила поліція. Привід – перевірка автомобіля "на перебування в розшуку". Перевірили та з’ясували, що авто не перебуває в розшуку, після чого запропонували прослідувати до спецзакладу з метою перевірки "на алкоголь", - написав нардеп.

За його словами, показник алкоголю в крові, відповідно до результатів експертизи, становив 0,27 проміле при допустимому значенні 0,2.

"Проїхав з ними, пройшов перевірку на Dräger Alcotest. Результати алкотесту показали незначне перевищення норми (при нормі 0.2, показник – 0.27, що майже в межах похибки апарату, яка складає 0.05)", - зазначив Різаненко.

Депутат додав, що очікує на рішення суду і зазначив, що готовий до відповідальності.

"Рішення щодо встановлення, чи було таке адміністративне правопорушення, прийматиме суд. Як будь-який громадянин я готовий понести покарання за дане правопорушення, серед іншого і через те, що сам голосував у 2015 році за посилення покарання за водіння в нетверезому стані. Тож, відповідатиму як належить", - написав він.