Лотереї української компанії визнали одними з найбільш інноваційних у Європі

Український оператор держлотерей потрапив до топ-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award

Цей конкурс організований Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), повідомляє прес-служба М.С.Л.

Серед 33 учасників, які приймали участь у конкурсі, українська компанія посіла восьме місце.

Продуктом, який забезпечив українському оператору місце в топ-10 лотерей Європи, стали електронні миттєві лотереї (ЕМЛ). Цей вид лотерей був вперше розроблений та запущений в Україні саме М.С.Л.

ЕМЛ - лотереї, які друкуються прямо на очах у гравців за допомогою терміналу на точці продажу, який в свою чергу підключений до Центральної системи. Це дозволяє виключити можливість шахрайства, адже кожний продаж лотерейного квитка та кожен виграш контролюється Державною казначейською службою України у режимі 24/7.

Однією з переваг цього виду лотерей для суспільства є те, що вони не мають яскравого та привабливого дизайну, отже не привертають до себе увагу неповнолітніх. 

У червні 2013 року лотерейний оператор "М.С.Л.", єдиний в Україні, отримав від Європейської лотерейної асоціації "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри". Через три роки, наприкінці травня 2016, компанія вдруге отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри" від EL.

Читайте також: Монополія на джекпот. Як в Україні створюють лотерейного монстра