У неділю центр Києва перекриють через ЛГБТ-марш

У зв'язку з проведенням Маршу рівності рух транспорту в центрі Києва 18 червня з 6 до 14 годин буде обмежено

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"18 червня з 6 до 14 год. у центральній частині столиці тимчасово обмежать рух транспортних засобів у зв’язку з проведенням Маршу Рівності. Підписане відповідне розпорядження КМДА №716", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, тимчасово заборонять рух на вул. Володимирській (на відрізку від вул. Хмельницького до вул. Толстого), вул. Льва Толстого (на відрізку від вул. Тарасівської до площі Толстого), вул. Антоновича (на відрізку від вул. Саксаганського до вул. Толстого), вул. Великій Васильківській (на відрізку від вул. Саксаганського до вул. Скоропадського), вул. Пушкінській (на відрізку від б-р Шевченка до вул. Толстого), на б-р Шевченка (на відрізку від Бессарабської площі до вул. Леонтовича в обох напрямках).

На цей період будуть внесені зміни і в маршрути руху міського наземного пасажирського транспорту, шлях курсування якого проходить у місцях проведення заходу. Змінять роботу тролейбуси №№ 5, 8, 9, 17, 93Н і автобуси №№ 20, 24, 114, 118.

У КМДА також попередили, що під час проведення заходу можливе тимчасове короткочасне закриття станцій метрополітену "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту".