З'явилося відео провального запуску російської ракети з "Байконура"

В Інтернеті опубліковано відео провального запуску російської ракети-носія "Союз" з космодрому "Байконур" (Казахстан), яке мало місце 14 червня

Запис з'явився на сторінці каналу "Настоящее время".

Казахстанські парламентарі вважають, що влада Казахстану зобов'язана провести розслідування падіння уламків ракети.

"Знову "Протон" впав, ось він такий нещасливий, виявляється. Треба проводити розслідування в тому, що стосується шкоди, - заявив Мухтар Алтинбаев, депутат Сенату Парламенту Казахстану. - Після розслідування треба прийняти рішення, хто винен, і хто буде відшкодовувати збиток".

"Це трагедія. Стільки часу ми освоюємо нові ракети і все одно допустили нещасний випадок. Це соромно", - заявив Владислав Косарєв, депутат Мажилісу Парламенту Казахстану.

Ролик активно коментують у Twitter.

"Вдарилася об небесну твердь", "А не треба було на свічках економити", "Знову важчу за повітря зробили?", "Напевно, піп був п'яний, коли освячував", "Коли бачу як згорає 100 000 000 баксів, весь час думаю про лікарні і школи", "Просто поверхня Землі крива, і ще Захід нам заздрить, тому впала, так", "Успішна деградація російської космічної галузі триває! Ура, товариші! Перепрошую, ура, панове!" - пишуть в Інтернеті.