ПСЖ за 222 млн євро зробить зірку "Барселони" найдорожчим футболістом світу, - ЗМІ

Французький ПСЖ готовий викласти за бразильського форварда іспанської "Барселони" 222 млн євро відступних, передбачених контрактом

Про це повідомляє Daily Mail.

За даними видання Неймар вже повідомив своїм друзям, що перейде в ПСЖ. Парижани погодилися заплатити за форварда 222 млн євро відступних, передбачених у його контракті. Зарплата бразильця у французькому клубі складе 32 млн євро на рік, що вдвічі більше його платні в "Барселоні". Крім того, він отримає бонус у 50 млн євро за саме підписання контракту, який буде розраховано на 5 років.

Черговий раунд переговорів ПСЖ з батьком футболіста, який є його агентом, відбудуться в найближчі 24 години, а оголошено про трансфер буде найближчими тижнями. "Барселона" наразі заявила, що не має наміру продавати одного зі своїх лідерів, однак Неймар має змогу скористатися пунктом у контракті, незалежно від позиції клубу.

Неймар перейшов в "Барселону" влітку 2013 року з бразильського "Сантоса". За каталонців він провів 186 матчів та забив 105 м'ячів. Разом з "Барселоною" Неймар став дворазовим чемпіоном Іспанії і триразовим володарем Кубка країни, виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок Іспанії, Суперкубок УЄФА, клубний чемпіонат світу.

В активі форварда 77 матчів і 52 голи за збірну Бразилії, з якою він став переможцем домашнього Кубка конфедерацій-2013. Також в його активі золото Олімпійських ігор 2016 в Ріо-де-Жанейро.

Контракт Неймара з "Барселоною" розрахований до кінця червня 2021 року.