В Італії затримали банду, яка грабували банки у масках Трампа

Італійські правоохоронці затримали грабіжників під час останньої спроби пограбування, які здійснювали нальоти на банкомати в масках президента США Дональда Трампа

Про це повідомляє видання La Stampa.

За інформацією правоохоронців, нападниками виявилися двоє уродженців італійської провінції П'ємонт, Вітторіо та Іван Лафоре. Вони приходяться один одному рідними братами.

Зазначається, що за час злочинної діяльності, яка, імовірно, налічує кілька десятків пограбувань на території провінції П'ємонт, вони викрали близько 100 тисяч євро.

Поліцейські змогли вийти на слід братів, так як ті постійно пересувалися на одному і тому ж автомобілі Mercedes чорного кольору, а методика їх грабежу не змінювалася.

Зокрема, підозрювані використовували пристрій, що нагадує лопату з перемикачем на кінці живця (через трубку були проведені електронні контакти). Один кінець пристрою, начинений вибухівкою, вставлявся в банкомат, потім контакти замикалися, і відбувався вибух. Так, правоохоронці затримали грабіжників під час останньої спроби пограбування, коли вони встигли привести свій пристрій в дію.