Геращенко закликала матір полоненого Агєєва "апелювати до Путіна"

Віце-спікер Ради Ірина Геращенко назвала "найбільшою підлістю" роботу журналіста Павла Канигіна, який записав спільне відеозвернення матерів Клиха і Агєєва до Порошенка і Путіна

Про це вона заявила в інтерв'ю "5 каналу".

"Хочу наголосити, що родини заручників знаходяться у важкому психологічному стані і я розумію цей їх стан, коли твоя близька людина знаходиться незаконно в тюрмі і ти не маєш можливості навіть поговорити з нею, то родини заручників кидаються в усі сторони… Тобто психологічний стан родичів українських заручників мені зрозумілий", - сказала Геращенко.

Проте, вона каже, що "є найбільшою підлістю так званого ліберального журналіста, який використовує ці речі".

"По-перше "ліберальний" журналіст "Новой газеты" має звернутися до Путіна, президента своєї країни, який розпочав війну проти України, з вимогою вивести війська і звільнити українців – оце буде чесно. Це я говорю про українську сторону, а що стосується тієї жінки з Росії, яка відвідала тут свого сина, якого вона, на жаль, недостойно виховала, то їй теж треба апелювати до президента своєї країни, який її сина, кадрового військового послав в Україну вбивати українців", - наголосила Геращенко.

Агєєва затримали українськими військовими біля селища Жолобок у Луганській області. Зараз він утримується в СІЗО у місті Старобільську.