Велика російська мережа взуття йде з України

Російський рітейлер Kari розіслав своїм партнерам повідомлення про закриття своїх магазинів вже цього жовтня

Про це повідомляє Liga.net з посиланням на джерела в компанії.

"В один з наших торгових центрів прийшов лист про розірвання договору оренди з жовтня", - підтвердив комерційний директор девелоперської компанії Будхаус Груп Максим Гаврюшин.

В свою чергу, один із співробітників компанії також підтвердив плани закриття і додав, що мережу можуть продати. Ще одне підтвердження цьому - спам-розсилка смс-повідомлень, в яких йдеться про масштабні розпродажі в зв'язку з закриттям.

"Представники Kari планували продати мережу в Україні, але, наскільки мені відомо, покупців не знайшли. Проблема в тому, що вони працюють в торгових центрах, де і так представлені практично всі профільні оператори. Який сенс їх купувати?", - розповів виданню директор взуттєвої мережі, який побажав залишитися неназваним.

Kari - це велика російська взуттєва мережа, заснована в 2012 році бізнесменом Ігорем Яковлєвим. Яковлєв також заснував мережу магазинів з продажу побутової техніки та електроніки "Ельдорадо". Але згодом продав російську частину бізнесу чеському фонду PPF Group, а українську - бізнесменові Віктору Поліщуку.