"Укрзалізниця" звільнила робітників через скаргу міністра на кондиціонер

"Укрзалізниця" вибачилася перед пасажирами вагону за непрацюючий кондиціонер, після скарги віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе

Про це повідомляє прес-центр компанії "Укрзалізниця".

"Щодо посту віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе про подорож у вагоні № 12 поїзда № 297 Херсон – Київ 6-7 серпня Укрзалізниця вже провела оперативне розслідування наданих фактів. Випадки, коли вагон обладнаний системою кондиціонування, але вона з якихось причин не працює, залізничники беруть на контроль" , - йдеться у повідомленні.

За словами прес-центру компанії, У вагоні кондиціонер не працював через незадовільну роботу "Дніпровагонрембуд", з яким Укрзалізниця уклала угоду на виконання послуг з ремонту систем кондиціювання повітря. 

Зазначається, що контракт з компанією буде розірваний, а вагон якому відбувся інцидент тимчасово виключений зі складу поїзду. А працівники, які виконали неякісний ремонт більше не працюватимуть у вагонах "Укрзалізниці".

"ПАТ "Укрзалізниця" спільно з філією "Пасажирська компанія" розпочинає роботу з припинення дії укладеної угоди з ПАТ "Дніпровагонрембуд" як з виконавцем, який не зміг надати якісні послуги", - повідомляє компанія.

Що стосується поганого самопочуття провідника, який обслуговував вагон, то, за висновками медиків, він знепритомнів через харчове отруєння. Наразі він лікується в житомирській лікарні.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе у своєму Facebook писали про жахливі умови у вагоні через непрацюючий кондиціонер.