У неонацистського сайту забрали хостинг після заяви, що жертва теракту у Шарлотсвіллі була "повією"

Хостинговий сервіс GoDaddy повідомив керівників неонацистського проекту The Daily Stormer про те, що у нього є 24 години на перенесення домену на новий хостинг

Про це повідомляє Techcrunch.

У GoDaddy стверджують, що сайт порушив правила хостингу, і робота з ним буде припинена.

У чому саме полягає порушення правил, хостинг не пояснив. Про те, що GoDaddy припиняє співпрацю з The Daily Stormer, твіттер хостингу повідомив у відповідь на питання про статтю засновника проекту Ендрю Англіна про жінку, яка загинула під час протестів в Шарлотсвіллі. У статті говориться, що 32-річна Хізер Хейєр - "жирна бездітна повія", яка є "тягарем для суспільства і її життя не має цінності".

Зараз на головній сторінці The Daily Stormer опублікований текст про злам сайту, написаний від імені активістів руху Anonymous. У ньому говориться, що хакери отримали доступ до сайту і закриють його через 24 години. Ніяких інших підтверджень, що хакери Anonymous зламали сайт, немає.

The Daily Stormer популярний серед руху ультраправих і публікує статті з критикою ісламу, мультікультуралізму, популярних ЗМІ і просуває неонацистську ідеологію. Один з розділів сайту носить назву "Єврейське питання". У ньому перед маршем ультраправих в Шарлотсвіллі була опублікована стаття про те, що євреї нібито готують "бунт з геноцидом у дусі більшовиків" під час акції.

Читайте також: Трамп та неонацисти. Як прихильники президента влаштували теракт у Вірджинії