Масштабні обшуки спиртзаводів: вилучено алкоголю на 540 млн грн

За час розслідування кримінальної справи, щодо контрафактного спирту, слідчі вже вилучили величезну кількість спирту на суму у 540 млн грн

Про це пише перший заступник глави ДФС Сергій Білан у мережі Facebook.

"В рамках першого етапу масштабної спецоперації було проведено обшуки на 41 спиртзаводі. Тоді в цілому на 15 заводах було вилучено близько 980 тонн спиртовмісної рідини вартістю близько 180 мільйонів гривень", - пише Білан.

За його словами, слідуючи за ланцюгом поставок було вилучено 23,3 тис. літрів горілки на суму понад 3 мільйони гривень, розлитої у пляшки, які були або взагалі без марок акцизного податку, або обклеєні марками, на яких були вказані неактуальні ставки акцизного податку та перебували на підприємствах без будь-яких документів.

"За підсумками вчорашніх обшуків на шести заводах, розташованих у чотирьох областях, було виявлено та вилучено 1416 тонн спиртовмісної продукції вартістю понад 360 мільйонів гривень" , - повідомляє заступник глави ДФС.

Таким чином, з урахуванням вчорашніх обшуків, в рамках даної спецоперації вже вилучено спиртовмісних рідин на суму понад 540 мільйонів гривень.