Організаторами прориву кордону разом з Саакашвілі займеться військова прокуратура

У пункті пропуску "Шегині" невідомі зчинили бійку з представниками Нацполіції і ДПСУ та сприяли незаконному порушенню державного кордону групою осіб, у т.ч. народним депутатам

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Близько 20:00 група агресивно налаштованих осіб з боку в'їздного шлагбауму у пункті пропуску "Шегині" зчинила бійку з представниками Нацполіції та Держприкордонслужби, вдерлася до пункту пропуску, порушила державний кордон України та сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб серед яких були в т.ч. народні депутати України", - заявили у Держприкордонслужбі.

Під час інциденту 12 бійців Національної поліції та 5 Держприкордонслужби отримали тілесні ушкодження. 

На місце події виїхала слідча група військової прокуратури котра спільно із Національною поліцією встановить всі обставини незаконного масово порушення кордону та для їх кваліфікації.

Попередньо в діях організаторів масового безладу на кордоні вбачаються ознаки порушення ст.332 та 348 Кримінального кодексу України.

Адміністрація Держприкордонслужби звертається до всіх осіб, які незаконно порушили державний кордон України, прибути у пункт пропуску "Шегині" для оформлення факту законності перетину кордону.