Під час навчань "Захід-2017" білорусів просять не ходити до лісу й допомагати росіянам виловлювати диверсантів

У Білорусі мешканців Івацевицького району Брестської області попросили утриматися від відвідування лісів на час російсько-білоруських навчань "Захід-2017"

Про це повідомляє портал TUT.

Місцева влада попросить утриматися від прогулянок до лісу у період з 14 по 20 вересня. При цьому йдеться не про спеціальні військові полігони, а про околиці 5 сіл, де тренуватимуться військові з Росії.

У місті Пружани (також Брестської області) районний військкомат просить населення триматися подалі від розташованого неподалік полігону.

Читайте також: "Захід-2017": Чому всі бояться військових навчань Росії в Білорусі

Окрім того, як пише Pruzhany.net, в місті з'явилися оголошення, які попереджають громадян про те, що з 12 по 20 вересня на території району "можливі дії диверсійно-розвідувальних груп противника і незаконних збройних формувань з метою проведення різних диверсій".

"З метою своєчасного виявлення та захоплення диверсантів, прохання до громадян, що мають інформацію на громадян, які проводили збір інформації про схеми проїзду, про місця дислокації об'єктів енергетики, промисловості та ін., про підозрілих громадян, а також громадян у камуфляжній формі одягу негайно повідомляти в РВВС", - зазначено в оголошенні.