Компанія "Росава" взяла участь у виставці "Forum Wheels". PR

На "Forum Wheels" у Львові було представлено широкі лінійки шин компанії "Росава"

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

7 вересня у Львові відбулась непересічна для українських автомобілістів подія - "Forum Wheels". Цей форум став першим спеціалізованим майданчиком, на яку зібрались найпотужніші шинні та автомобільні бренди України. Співзасновником форуму виступив вітчизняний бренд автомобільної гуми - "Росава".

Учасники та гості форуму отримали можливість на початку підготовки до зимового сезону ознайомитись з шинними новинками, аксесуарами для авто, дізнатись та обмінятись корисною інформацією, зустрітись з партнерами та отримати нові контакти. Також на "Forum Wheels" було представлено широкі лінійкі автогуми ТМ "Росава" та ТМ Преміорі вітчизняного виробництва, які останніми роками почала суттєво збільшувати своє представництво не лише на українському, але й світовому ринку.

Якщо ж говорити про зимову гуму, то зацікавленість викликали не лише відносно нові, але вже добре знані на українському ринку шини ТМ ROSAVA – зимові Snowgard та Snowgard VAN, Premiorri ViaMaggiore, а також й найочікуваніша новинка нового зимового сезону - Premiorri ViaMaggiore Zet PLUS, яку представили на виставці поки що у 3D презентації.

Аграрії, що також приїхали на виставку, особливу увагу звернули на великогабаритні шині для сільськогосподарської техніки ТМ Росава. На спеціалізованому стенді були представлені новинки для тракторів та комбайнів шини TR-106 600/70R30 и СМ-102 750/65R26 (28LR26).

За слова спеціалістів, за останні роки істотно розширився модельний ряд агрошин ТМ "Росава" вітчизняного виробництва і їх доля на ринку агрошин складає вже 25 відсотків. Таких показників було досягнуті зокрема і завдяки тому, що білоцерківська шина підходить до використання в агротехніці іноземного виробництва.