Окупанти провели рейд в квартирах українських військових у Криму

В окупованому Севастополі поліцейські провели рейд квартирами одного з будинків, де проживають сім'ї військовослужбовців ЗСУ

Про це повідомляє "Крим.Реаліі" з посиланням на дружин українських офіцерів, які не змінили присяги і зараз проходять службу на материковій частині України.

За їхніми словами, напередодні, близько 19:00, двоє співробітників російської поліції і ще двоє осіб у цивільному обійшли всі квартири будинку №17 по провулку Новікова в Балаклаві й провели бесіди з мешканцями.

"Поліцейські пред'являли службові посвідчення, але про причини перевірки не повідомляли. У мешканців вимагали паспорти і перевіряли реєстрацію. Також поліцейські детально розпитували про сусідів: хто проживає, хто виїхав і де зараз знаходиться", - йдеться в повідомленні.

Силовики також запитували у людей, чи знають ті, що проживають в службовому житлі та цікавилися, де зараз знаходиться глава сімейства.

За словами мешканців, раніше вже була спроба виселити одну з сімей із службової квартири, але права на житло вдалося відстояти в суді.