Паранормальна комедія "Привиди" вийде у Twitter раніше, ніж на телеекранах

Пілотний епізод серіалу "Привиди" (Ghosted) вирішили безкоштовно показувати в Твіттері в період з 21 по 24 вересня

Про це повідомляє портал Deadline.

Перед кожною трансляцією користувачі можуть взяти участь в сесії питань і відповідей з виконавцями головних ролей серіалу за допомогою спеціального хештегу.

Сюжет комедії будується на партнерстві між двома протилежностями: цинічним скептиком і генієм всього паранормального, який був завербований секретним урядовим агентством, щоб врятувати людську расу.

 

Прем'єра перших епізодів у Твіттері стала можливою завдяки широкому партнерства сервісу та телеканалу Fox. Крім "Привидів" в угоду входить пре-шоу до серіалу "Імперія", в якому взяли участь виконавці головних ролей, запрошені зірки і журналісти. Також угода передбачає марафон серіалу "Мік" з лайв-коментарями акторки Кейтлін Олсон.

Голова відділу прямих трансляцій Twitter Тодд Свідлер заявив, що користувачі завжди обговорюють телешоу в сервісі, і додавання телевізійних прем'єр і додаткових пре-шоу це "природна еволюція цього напрямку".

Голова відділу маркетингу тв-підрозділу Fox Шеннон Райан заявила, що в умовах такої конкуренції каналу важливо як ніколи раніше створювати інноваційні шляхи для просування серіалів і спілкування з аудиторією безпосередньо. За її словами, "унікальне партнерство з Твіттером" дозволяє Fox вдало адаптувати ідеї реклами своїх шоу.