У Дніпрі стартувала перша всеукраїнська премія KS Motivation. PR

У місті Дніпро пройшла всеукраїнська премія KS Motivation, що має підтримати талановитих українців

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

16-го вересня у Дніпрі стартувала перша всеукраїнська премія, яка має підтримати не просто талановитих громадян, а таких, що власним прикладом мотивують інших на нові досягнення. Основна ціль її - розвиток нових проектів і підвищення соціальних стандартів у країні.

"Хочемо започаткувати щорічну премію і ми вже започаткували сьогодні щорічну премію KS Motivation. Премія ставить перед собою завдання показувати тих людей, які просто чогось досягають, тих людей, які когось мотивують інших на успіх. Це і тренер, і вчитель, це може бути навіть швець, який виробляє туфлі або воду. Головне, щоб продукт був високої якості. Ми всі любимо якісь закордонні продукти. Але хлопці, у нас повинні бути свої продукти. Такої якості, щоб наші закордонні друзі заморські приїжджали і купували", - наголосив меценат премії KS Motivation Антон Ткаченко. 

"Мета цього заходу - мотивація і розвиток талановитих людей України. Ми хочемо, щоб найкращі представники України показали себе. Слоган нашої організації: Кожен здатний на найкраще. Цю премію ми плануємо проводити щороку і сподіваюся, що в наступному році буде ще більше учасників. Ми змінюємо ставлення людей до свого професіоналізму. Ми змінюємо ставлення людей до тієї діяльності, яку вони роблять зараз. Ми хочемо мотивувати їх на те, щоб кожен професіонал, кожен фахівець своєї справи, робив те, чим він займається ще краще", - зазначив засновник премії KS Motivation Віталій Негаматулін.

Конкурсний відбір тривав близько року. У підсумку - 16 номінацій та більше ста п'ятидесяти претендентів на перемогу з України та з-за її меж. У голосуванні брали участь не тільки члени журі, а й звичайні громадяни. Вболівальники могли віддати свій голос прямо на сайті премії.

"Подивіться, в нас скільки номінантів. І письменники, і вчителі, і хореографи, і спортсмени. Я вважаю, що для нашого майбутнього це те, що потрібно. Щоб в нас все розвивалося, мотивувати всіх до старань, до перемоги", - підсумувала переможець у номінації "Вчитель року"  Людмила Барабаш. 

Серед гостей заходу були не тільки групи підтримки номінантів, а й відомі особистості.