У Росії на кінофестивалі Манського покажуть три фільми про Україну

На фестивалі "Артдокфест" представлять три фільми, пов'язані з Україною: "Хто ти, хто я. З наукової точки зору" Анни Калиниченко, " Спадщина "Катерини Свєшнікової і "Дівчата і мед" Пітера-Яна де П'ю

"Хто ти, хто я. З наукової точки зору"

У цьому фільмі головний герой все намагається бачити крізь наукову точку зору. Глядач спостерігає роздуми молодого українця, який розмірковує над позитивними моментами нацистської ідеології і намагається застосувати її до нинішньої ситуації в Україні. Фільм демонструє постійний діалог молодої дівчини-режисера і  хлопця.

"Спадщина"

Фільм зняла дівчина, яка народилася в Росії,  дорослішала в Україні та закінчила кіношколу у Франції і повернулася до України, де живуть її рідні. Трейлер фільму розповідає історію родини дівчини, її сприйняття пострадянського простору крізь призму європейських реалій.

"Дівчата і мед"

Це дев'ятихвилинний фільм бельгійського режисера Пітера-Яна де П'ю . Фільм знято на війні в Донбасі у вигляді деякого поетичного есе про війну та мир. Сюжет попереднього фільму автора "Країна просвітлених" було закручено навколо влади в Афганістані, яку захопила банда дітей та вирішила побудувати свою щасливу державу.