2 бійців АТО зазнали поранень під час протистояння біля Мар'їнки

За минулу добу двоє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку під постійними обстрілами з шостої години вечора і майже до опівночі були позиції поблизу Авдіївки. Там окупанти гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, через що українським бійцям довелося відкривати вогонь у відповідь.Таку саму зброю російські найманці використовували для обстрілів захисників шахти Бутівка. 

На Приморському напрямку бойовики минулої доби найчастіше порушували режим припинення вогню. Вони били з мінометів калібру 82 міліметри по укріпленнях поблизу Мар’їнки. А близько 20 години, унаслідок вогневого протистояння із застосуванням протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, двоє українських бійців зазнали осколкових поранень. Терористи також відкривали вогонь по опорних пунктах неподалік Водяного та двічі - біля Павлополя. 

"Загалом, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 16 разів порушили перемир’я. Наші військовослужбовці 13 разів симетрично відповідали ворогу із зброї не забороненої мирними домовленостями. В результаті бойових дій двоє військовослужбовців сил АТО отримали поранення", - підсумували у штабі.