"Ракова пухлина" чоловіка виявилася іграшкою, яку він проковтнув 43 роки тому

У Великій Британії лікарі провели операцію пацієнту з "раком легенів", але пухлина виявилася деталлю від дитячої іграшки, яка пробула у пацієнті 43 роки

Про це повідомляє CNN.

Медики вийняли з легенів британця пластмасовий конус, який спеціалісти прийняли за ракову пухлину, коли чоловік звернувся до них вперше три роки тому. До медичного закладу чоловік вирішив прийти у 47 років. Він жалівся на постійний кашель, який вже став у нього хронічним. Пацієнту діагностували рак легенів і провели операцію.

"Ми діяли швидко, тому що бактеріальна інфекція могла поширюватися в інші райони за межами легенів, проте замість пухлини ми виявили іграшковий конус"- сказав лікар, який оперував британця .

Чоловік розповів лікарям, що у дитинстві він обожнював гратися конструктором під назвою Playmobil. Часто він ковтав деталі від забавки, тому того разу й не помітив, як частина від іграшки потрапила до трахеї.

Через чотири місяці після того, як іграшка була видалена, кашель чоловіка майже зник, і рентген показав лише незначну залишкову інфекцію легенів.