В мережі написали, чому мітинг під Радою не можна назвати "Майданом"

На мітингу під Верховною Радою "немає ні духу Майдану, ні сили Майдану, ні людей Майдану", пишуть у соціальних мережах

Про це у Facebook написав користувач Олексій Давиденко.

"Я був на Майдані-2004 і брав активну участь в Майдані-2013, тому говоритиму чисту правду з того що побачив і що думаю. Там немає людей. Усередині периметра від сили декілька сотень чоловік. В основному: маргінали, алкоголіки, міські божевільні і численні безробітні, чия стихія - це разові заробітки на всяких акціях і мітингах", - написав Давиденко.

За його словами, там є справжні ветерани АТО, але їх абсолютна меншість, а більшість це алкоголіки у камуфляжі. Усі ці люди розважаються тим, що що ображають і принижують військових і поліцейських.

"Журналісти, які працюють усередині відверто нудьгують і зізнаються, що те, що відбувається тут - це треш і ганьба. Їм реально нічого дати в ефір. Там немає ні духу Майдану, ні сили Майдану, ні людей Майдану. Там взагалі нічого немає від Майдану. Це жалюгідна пародія на протест", - написав Давиденко.

Автор допису пропонує охороняти це "збіговисько клоунів від них самих, щоб вони там самі себе не покалічили". Ні в якому разі їх не треба чіпати чи йти на розгін табору.

"Дивіться, щоб Київ не встав і не вигнав вас мітлою під зад з проїжджої частини нашого міста. Сподіваюся, завтра ВР ухвалить потрібні закони і реформи і ви самі приберете за собою це жахіття, яке ви гордо іменували новий Майдан", - додав він.

Читайте також: Під Радою зібралось 4,5 тисячі людей. Хто вони і чого вимагають