Чоловіка, який побив поліцейського під Радою, заарештували на 2 місяці

Печерський районний суд заарештував на 60 діб без права внесення застави громадянина Петра Олійника, причетного до жорстокого побиття поліцейського біля будівлі Верховної Ради

Про це у Facebook повідомив радник очільника МВС, нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

За його словами, йдеться про інцидент 17 жовтня, коли під час сутички поблизу парламента постраждав спецпризначенець із Кропивницького, який перед цим проходив службу в АТО.

" ...Група озвірілих осіб зірвала з поліцейського захисну амуніцію та почала бити, а коли впав - били ногами", - наводить подробиці Геращенко. 

У рамках розслідування слідчими Печерського УНПУ Києва встановлено причетність до побиття поліцейського - громадянина Олійника Петра Леонідовича, 1980 р.н., який із лютого 2014 року живе у резиденції біглого Януковича у Межигір’ї.

Читайте такожВитвір недобросовісних популістів. Чому мітинг під Радою - це не "велика політична реформа"

Саме там, у колишньому робочому кабінеті Януковича, слідчі оголосили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Олійник, як видно на відео, бив правоохоронця кулаком у потилицю.

Окрім того, нардеп повідомив про те, що зараз слідчи працюють над встановленням осіб, яки на вулиці Грушевського били та знущалися з 21-річної працівниці апарату Верховної Ради, яка "відмовилась проходити через так звану арку ганьби під улюлюкання озвірілих негідників".