Боротьбу з ворогом слід перенести на його територію, - нардеп

Протидію країні-агресору варто перенести на її територію, заявив народний депутат, екс-комбат добровольчого батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук

Про це він розповів в ефірі програми "Політклуб Віталія Портникова" на каналі Еспресо, коментуючи вбивство ветерана АТО й співкоординатора чеченського добровольчого руху Аміни Окуєвої.

"Ми будемо давати відсіч ворогу і на території України, і я впевнений, що пора розглядати питання про перенесення проблематики на їх територію. Це буде правильно", - наголосив нардеп.

Окрім того, державна влада України, за його словами, повинна застосовувати усі свої можливості для попередження терористичних актів.

Читайте такожХто така Аміна Окуєва, яку розстріляли під Києвом

"Держава має застосувати усе право сили, аби попередити підготовку й успішну реалізацію терористичних актів на території нашої країни", - додав політик.

Водночас він впевнений у тому, що країні-агресору не вдасться залякати українців.

"Страх, який Росія намагається посіяти серед українців, не буде їхньою успішною спецоперацією. Ми стали на той шлях, з якого вже немає вороття назад. Або ми будемо успішною нацією, місце якої серед європейських країн, або ось такими терактами нас заженуть під контроль Росії і це вже не буде життям, а пеклом, як за часів сталінізму, коли знищувалася інтелігенції, щоб українська нація не мала ані розвитку, ані майбутнього, ані свободи, до якої ми прагнемо", - зазначив Тетерук.