7 фільмів, які дивився терорист Усама бен Ладен. Мультики, фільми жахів та документалки

ЦРУ оприлюднило список відеозаписів Усами бен Ладена. Серед них мультики, фільми з Мілою Йовович та документалки про дику природу

Серед особистих речей найвідомішого терориста світу знайшли близько 18 тисяч файлів з документами і приблизно 79 тисяч аудіофайлів і зображень. Серед них багато фільмів, мультиків та старих відеозаписів. Зокрема, документалки про самого себе.

Еспресо.TV обрало найцікавіші фільми із приватної колекції Усами бен Ладена.

Тачки (Cars, 2006)

Режисер: Джон Лассетер

Мультфільм від Disney та Pixar розповідає про світ, у якому живуть антропоморфні автомобілі та інші транспортні засоби.

Головний герой мультфільму - лідер перегонів, автомобіль, якого за швидкість прозвали "Блискавка". Він звик бути першим в перегонах, але одного разу в нього прокололись шини і він не переміг.

В українському прокаті "Тачки" стали одним із перших повнометражних фільмів із повністю українським дубляжем.

Курча Ципа (Chicken Little, 2005)

Режисер: Марк Діндел

Сімейний комедійний мультфільм розповідає про дивакувате курча, яке вірить в те, що небо падає. Одного разу це сталось і все небо впало на нього.

Про інцидент Ципа одразу розповів усьому світу, але ніхто йому не повірив. Мешканці нічого незвичного не побачили і були переконані, що на курча просто впав жолудь.

Оселя зла (Resident Evil, 2002)

Режисер: Пол Андерсон

Науково-фантастичний фільм жахів розповідає про викрадення секретного Т-вірусу з лабораторії. Невідомий злодій під час втечі навмисно розбиває одну колбу зі штамом.

Коли система захисту лабораторії спрацювала, то комп’ютер вбив усіх працівників, щоб уникнути розповсюдження.

Не бий копитом (Home on the Range, 2004)

Режисер: Уілл Фін, Джон Санфорд

Комедійний сімейний мультфільм про трьох корів - Меггі, Міс Келлоеуй та Грейс. Вони разом відправляються на полювання за небезпечним злодієм рогатої худоби.

Винагорода, яку мають дати за впійманого злочинця, корови хочуть витратити для викупу закладеної ферми. Допомагають їм у пошуках кролик з дерев’яною ногою і егоїстичний кінь по імені Брик.

Найгірша отрута в світі (World's Worst Venum, 2007)

Документалка телеканалу National Geographic про найотруйніших змій, павуків та інших смертельних для людини істот. У фільмі детально розповідається про кожен з видів та як їх отрута діє на організм.

Великі моменти дикої природи (Great Wildlife Moments, 2003)

Фільм складається із кількох документальних фільмів BBC із серії дикої природи. Зокрема, “Життя на землі”, “Блакитна планета” та “Випробування Землі”.

Вибрані фільми відповідають місцям їх зйомок: джунглі, пустеля, океан та ліс.

Льодовиковий період-3. Ера динозаврів (Ice Age: Dawn Dinosaurs, 2009)

Режисер: Карлос Салдан

Повнометражний мультик, продовження мультфільмів «Льодовиковий період» і «Льодовиковий період 2: Глобальне потепління».

У центрі сюжету - лінивець Сід, який дуже хоче завести сім’ю. Він знаходить яйця, з яких вилуплюються дитинчата тиранозавра. Однак згодом розлючена мама знаходить своїх дітей і забирає їх разом з Сідом у підземний світ.

Друзі лінивця відправляються його рятувати у світ динозаврів.