Хижак в "Картковому будиночку": про сексуальні домагання Спейсі заявили 9 людей

Вже дев'ять осіб заявили про сексуальні домагання з боку відомого актора Кевіна Спейсі, який грає головну роль в серіалі "Картковий будиночок"

Про це повідомляє CNN з посиланням на анонімні джерела.

У розмові з телеканалом колишній помічник продюсера серіалу заявив, що Спейсі сексуально домагався його під час роботи над першими сезонами шоу. Вісім людей описали актора як "хижака", який чіпав колег або відпускав грубі коментарі на їхню адресу. За їх словами, зазвичай "жертвами" Спейсі ставали молоді хлопці.

Колишній співробітник шоу розповів, як він їхав з актором в машині, коли той раптово поклав руку йому між ніг. "Я був у шоці. Він займає важливу роль в серіалі, а я був дуже незначним в харчовому ланцюгу", - зізнався неназваний працівник.

Читайте також: Кевіна Спейсі звинувачують у домаганнях до 14-річного хлопчика. Історія про невчасну гомосексуальність

Коли чоловіки готували обладнання в технічному трейлері, Спейсі "притиснув" співробітника в кут, заблокував вихід і виявляв "недоречні контакти". Працівник пояснив, що йому некомфортно, після чого актор вийшов з трейлера і поїхав до кінця дня. Помічник продюсера не став повідомляти про інцидент.

Інші співробітники заявили, що іноді актор міг несподівано масажувати їм плечі або чіпати живіт. Раніше ніхто не повідомляв про домагання, побоюючись звільнення. Актор ніяк не прокоментував нові звинувачення.

Скандал навколо Спейсі розвернувся після звинувачень з боку актора Ентоні Реппа в домаганнях в 1986 році - на той момент Репп був неповнолітнім. У відповідь 30 жовтня Спейсі вибачився, але заявив, що не пам'ятає інциденту.

Після цього в домаганнях актора звинуватили ще кілька людей, серед яких режисер-документаліст Тоні Монтана, бармен з Великобританії Деніел Біл і актор Роберто Кавазос. 

Актор зізнався, що протягом усього життя у нього були стосунки як з чоловіками, так і з жінками. "Тепер я вибираю життя гея", - заявив він.

2 листопада його агент заявив, що Спейсі планує піти на лікарняний через ций скандал. Зйомки серіалу "Картковий будиночок", де він грає головну роль, припинені.