Терористи 6 годин гатили по Авдіївці, поранено 3 бійців АТО

За минулу добу троє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Найбільш напруженою ситуація була на Донецькому напрямку. Там позиції біля Авдіївки з шостої години вечора і до опівночі накривали вогнем з гранатометів та кулеметів. Українським військовим довелося відкривати вогонь у відповідь. В результаті цього протистояння один боєць АТО зазнав поранень. 

Терористи гатили з піхотного озброєння по опорних пунктах біля Пісків, Зайцевого, шахти Бутівка та двічі неподалік Луганського, а у районі Троїцького - з мінометів калібру 120 міліметрів. 

На Луганському напрямку вороги вели вогонь з великокаліберного кулемету неподалік Новоолександрівки, в результаті чого зазнав поранень ще один військовий. Увесь спектр піхотного озброєння окупанти використовували біля Станиці Луганської, Новозванівки та Валуйського, а міномети калібру 82 міліметри - на підступах до Трьохізбенки.

На Приморському напрямку укріплення на околицях Талаківки і Тарамчука потрапили під обстріли проросійських найманців. 

"Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 29 разів порушили перемир’я. Сили АТО 17 разів, переважаючим вогнем, жорстко примушували ворога до миру. Унаслідок бойових дій троє наших військових отримали поранення", - підсумували у штабі.