Велика українська компанія каже, що проти них ведуть замовну кампанію псевдоактивісти

Оператор державних лотерей М.С.Л. повідомляє про чергову хвилю широкомасштабної замовної кампанії, яка направлена на підрив репутації найстарішого та найбільшого лотерейного оператора України

Про це повідомляє прес-служба М.С.Л.

"6 листопада 2017 року, «тітушки», які представилися активістами ГО «Національний корпус», здійснили хуліганський напад на центральний офіс оператора державних лотерей «М.С.Л.». Крім того, 6-8 листопада були здійснені напади на інші офіси компанії, а також точки розповсюдження лотерей по всій Україні. Звертаємо увагу на те, що цього разу проплачені акції несуть відверто агресивний характер. На сьогоднішній день руками так званих «активістів», які прикриваються патріотичними гаслами, здійснюються протиправні дії, від яких страждає не тільки компанія «М.С.Л.», але й пересічні українці", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють в компанії молодики обурювалися тим, що «М.С.Л.» працює за застарілою ліцензією, строк дії якої скінчився ще у 2014 році.

"У той самий час вони не знали, чи робили вигляд, що не знали про те, що за такими ліцензіями наразі абсолютно законно працюють усі три українські лотерейні оператори: «М.С.Л.», «УНЛ» (Українська Національна Лотерея) та «Патріот». Звертаємо увагу, що на сьогоднішній день Міністерство фінансів України досі не розробило механізм для видачі операторам нових ліцензій. Законом передбачено, що без відповідних положень лотерейні оператори мають право здійснювати свою діяльність за старими ліцензіями", - уточнюють в М.С.Л.

Читайте також: Монополія на джекпот. Як в Україні створюють лотерейного монстра

Ще одним приводом для обурення молодиків став  факт присутності оператора «М.С.Л.» у санкційному списку РНБО України.

"Неодноразово в ЗМІ оприлюднювалася офіційна постанова СБУ про відсутність фактів скоєння злочинів (фінансування тероризму),  які могли б стати причиною потрапляння компанії під санкції. Більше того, оператор «М.С.Л.» розкрив свого кінцевого бенефіціара – громадянина Кіпру Маркоса Шиапаніса, а також повністю оприлюднив усіх своїх власників, серед яких немає жодного громадянина Росії", - розповідають в М.С.Л.

Також лотерейний оператор зазначає, що санкції, які були застосовані до компанії «М.С.Л.», не позбавляють цю компанію статусу оператора державних лотерей, а також не позбавляють права на здійснення діяльності з випуску та проведення лотерей.

"Всі «аргументи», якими прикриваються молодики (багато з яких ще не досягли повноліття) для вчинення протиправних дій, не витримують жодної критики, адже вони були неодноразово спростовані як представниками самого лотерейного оператора «М.С.Л.», так і Службою безпеки України. Усі документи та постанови, які це підтверджують, неодноразово були оприлюднені у ЗМІ", - підсумовують в компанії.