П'ять жінок звинуватили відомого коміка Луї у мастурбації у їхній присутності

Чотири дівчини-коміка і одна акторка поскаржились на Луї Сі Кея через те, що він мастурбував при жінках або пропонував їм спостерігати за процесом

Про це пише The New York Times.

У 2002 році, вночі, після виступу комедійного дуету Дани Мін Гудман і Джулії Волов на фестивалі Мистецтва комедії в Аспені, Луї Сі Кей неочікувано покликав дівчат до себе у номер. Він запропонував відсвяткувати їхній успіх, і жінки погодились, адже всі бари вже були закриті. Коли комедійний дует прийшов у номер Кея, він запитав у них, чи може витягнути свій пеніс. Дівчата подумали, що це жарт, та згодом комік роздягнувся і почав мастурбувати.

Із неналежною поведінкою зіштовхнулась і акторка Еббі Шакнер. Це сталося через рік після випадку із дуетом жінок-коміків. Акторка запросила Луї Сі Кея на своє шоу. Еббі запевняє, що під час їхньої розмови він мастурбував. Однак комік вибачився перед нею через шість років: він зізнався, що це був найлегший період у його житті.

Читайте також: Чому мовчать зґвалтовані і де межа прийнятного. 4 знамениті режисери, яких звинуватили у сексуальних домаганнях

Далі була Ребекка Коррі, з якої Сі Кей працював над телевізійним пілотом у 2005 році. Вона сказала, що комік запропонував їй подивитись, як він мастурбує. Жінка відмовилась від пропозиції, та все ж це сталося — на одній з перерв між зйомками. Він запросив Ребекку у гримерну. Коли Коррі нагадала про те, що у нього є сім'я, Луї почервонів.

П'ята ймовірна “жертва” Сі Кея, яка побажала залишитись анонімною, розповіла, що вона працювала над виробництвом “Шоу Кріса Рока”. Історія сталася у 90-х роках. Луї також запропонував їй подивитись, як він мастурбує, і вона погодилась. Вона виправдовується тим, що їй було лише 20 років, тому вона дала згоду. Щоправда пізніше анонімка “поставила під сумнів” його поведінку.

 

Через заяви жінок телеканал HBO припинив співпрацю з коміком і пообіцяв виключити його шоу зі списку передач каналу. Також Луї Сі Кея виключили з благодійного шоу Night of Too Many Stars напідтримку людей із аутизмом, яке повинне відбутися 18 листопада.

Довідка:  
 
Луї Секей, більш відомий під псевдонімом Луї Сі Кей - американський стендап-комік, сценарист, продюсер і режисер, володар премій «Еммі» та «Греммі». За своє життя Луї записав шість стендапів для каналу HBO, за сценарій одного з них був номінований на Еммі, створив два серіали, в яких грав головну роль. Як сценарист співпрацював з Крісом Роком, результат цієї роботи був тричі номінований на Еммі, включаючи одну перемогу.