Ситник прокоментував заяви НАЗК, яке звинувачує його в корупції

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що виклик його в НАЗК щодо пояснення про можливий конфлікт інтересів є атакою через їхні розслідування

Про це він повідомив на брифінгу, передає Еспресо.TV.

У НАЗК стверджують, що Ситник використовував детектива НАБУ в особистих цілях. Він спростовує цю інформацію, заявляючи, що детектив представляв його інтереси у службовій справі. 

"Сам запит на ці документи зроблений головою НАЗК у стані реально конфлікту інтересів, тому що проводиться ряд розслідувань, зокрема, в яких фігурує глава НАЗК Наталія Корчак. Хоча, на мою думку, це не її особисто дії. Треба бути наївним, щоб не розуміти, що ті справи, які ми розслідуємо, влада так просто не залишить і не пробачить. Ми чекали такої реакції, чекали що буде максимальна медійна атака із застосуванням всіх підконтрольних ресурсів таких, як НАЗК. Тому не буду виключати підозри, арешти, зокрема й мене особисто", - сказав він.

Ситник вважає, що виклик його в НАЗК - це супротив роботі НАБУ. Також він прокоментував справу Корчак щодо паркомісць.

"Спочатку це було розслідування одного з журналістів, згодом ці факти підтвердилися. Корчак разом зі своїм чоловіком користувалася паркомісцем, але це майно не було зазначено в декларації. Якщо в детектива НАБУ буде достатньо даних в цій справі (Корчак, - ред.), то може бути оголошена підозра", - сказав він.