Зірки не тільки домагаються: У мережі запустили флешмоб про добрі вчинки знаменитостей

Гарві Вайнштайн, Кевін Спейсі та десятки інших зірок звинуватили у сексуальних домаганнях: це позбавило їх роботи та зіпсувало репутацію.Тому у мережі запустили флешмоб, у якому люди розповідають про про хороші вчинки селебретіс

Про це розповідає The Huffing Post.

Численні звинувачення у сексуальних домаганнях підняли увесь Голлівуд “на вуха” за кілька тижнів. Коли зірок, які потрапили до цього списку, стало надто багато, фанати запустили свій флешмоб — з хорошими історіями і постами вдячності.

Розповідати про добрі вчинки улюблених зірок почав художник із Сан-Франциско Олівер Ліч.

"Якщо у кого-небудь є хороші звинувачення проти знаменитостей, це також було б чудово", - написав Ліч у Twitter.

Він пояснив, що не має нічого проти викриття зірок, але вважає, що пам'ятати про добрі справи також варто. Ідея сподобалася підписникам, і згодом це перетворилося у флешмоб.

"Денні де Віто і Реа Перлман дозволили мені залишитися у них, коли моїй мамі, яка хвора на рак, робили операції".

"Одного разу у 90-х мій друг був у торговельному центрі. Він був засмучений після зварки із сестрою. І незрозуміло звідки взялася Тайра Бенкс і заспокоїла його".

“Шпигуючи” за мною у майже пустому барі, Ніколь Кідман заговорила мене майже на півтори години, жодного разу не говорячи про себе як про знаменитість — вона просто говорила зі мною про життя, запитувала у мене про мене і була взагалі була просто чудовою, без будь-якої причини".

Читайте також: Чому мовчать зґвалтовані і де межа прийнятного. 4 знамениті режисери, яких звинуватили у сексуальних домаганнях

"Робін Вільямс — це найприємніша, найбільш співчутлива особистість, яку я коли-небудь мав нагоду знати особисто. Я на власні очі бачив, як він обіцяв вибити “дурню з голови” комусь, хто знущався над безхатьком шість років тому".

"Х'ю Лорі подарував усім нам самокати на Різдво під час зйомок “Доктора Хауса”, що бми могли користуватися ними на знімальному майданчику".

"Стенлі Туччі вдягає великі підробні вуса і готує для безхатьків".