Маск зізнався, що його кинула дівчина і він у розпачі шукає нову

Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск зізнався, що його кинула акторка Ембер Герд, розбивши йому серце

Про це Маск розповів в інтерв'ю журналу Rolling Stone.

Журналіст Штраус готував розгорнуту статтю-інтерв'ю про життя, роботу та плани Ілона Маска і зустрівся з підприємцем для розмови. Коли журналіст почав інтерв'ю з питання про проблеми нової Tesla Model 3, Маск сидів і дивився в свій телефон, а потім вибачився і пішов в туалет. Коли Маск повернувся, журналіст запропонував перенести інтерв'ю на інший день, але бізнесмен сказав, що все добре, він лише в розпачі через розлучення зі своєю дівчиною.

"Мені потрібно трохи часу, щоб увійти в ритм. Я щойно розлучився зі своєю дівчиною. Я був по-справжньому закоханий, і мені дуже боляче. Якщо чесно, скоріше вона розлучилася зі мною, ніж я з нею. У мене були дуже сильні емоційні переживання останніми тижнями", - сказав Ілон Маск.

Підприємець обговорював розрив ще кілька хвилин, а потім запитав у журналіста, чи варто взагалі з кимось зустрічатися в майбутньому, та визнав, що йому складно знайомитися з новими людьми.

"Я шукаю довготривалі відносини. Мені не потрібен хтось на одну ніч. Я шукаю серйозного партнера або споріднену душу, щось на зразок цього", - сказав Маск.

Штраус не розгубився і дав Маску кілька порад.

"Я сказав йому, що, можливо, варто зробити паузу та розібратися, чому всі його минулі відносини не працювали на довгій дистанції: наприклад, його шлюб з письменницею Жастін Маск, його шлюб з акторкою Талула Райлі, а також і його недавнє розставання з Ембер Герд", - розповів пізніше журналіст.

У відповідь на це Маск заявив, що якщо він не закоханий і в нього немає партнера для тривалих відносин, він не може бути щасливий.

"Я ніколи не буду щасливий без когось поруч. У дитинстві я сказав собі: я не хочу бути один. Мене вбиває те, що я лягаю спати на самоті. Я прекрасно знаю, як це: перебувати в порожньому великому будинку, чути відлуння від своїх кроків, лягати в ліжко - а поруч на подушці нікого немає", - сказав Ілон Маск.