Відома українська компанія заявляє, що її працівникам масово погрожують псевдоактивісти

Оператор державних лотерей М.С.Л. повідомляє, що у соціальних мережах ширяться погрози на адресу рядових працівників компанії від так званих активістів

Радикально налаштовані молодики погрожують звичайним громадянам фізичною розправою, про це повідомляє прес-служба М.С.Л.

"Компанія «М.С.Л.» звертається до правоохоронних органів з вимогою терміново відреагувати на такі заклики та не допустити того, щоб під час замовних акцій з дискредитації компанії постраждали пересічні українці", - йдеться в повідомленні.

"У черговий раз нагадуємо, що під прикриттям патріотичних гасел продовжується широкомасштабна замовна кампанія, спрямована на підрив репутації найстарішого лотерейного оператора України. Замовники дискреційної кампанії почали залучати «тітушок» для організації погромів об’єктів компанії", - зазначили в МСЛ.

Нагадаємо, оператор державних лотерей М.С.Л. також повідомляв про чергову хвилю широкомасштабної замовної кампанії.

"6 листопада 2017 року, «тітушки», які представилися активістами ГО «Національний корпус», здійснили хуліганський напад на центральний офіс оператора державних лотерей «М.С.Л.». Крім того, 6-8 листопада були здійснені напади на інші офіси компанії, а також точки розповсюдження лотерей по всій Україні. Звертаємо увагу на те, що цього разу проплачені акції несуть відверто агресивний характер. На сьогоднішній день руками так званих «активістів», які прикриваються патріотичними гаслами, здійснюються протиправні дії, від яких страждає не тільки компанія «М.С.Л.», але й пересічні українці", - повідомляло тоді МСЛ.

Після тих інцидентів тижня керівництво «М.С.Л.» уже зверталося до міністра внутрішніх справ України з заявою про вчинення кримінального правопорушення з приводу спланованих погромів офісів «М.С.Л.» по всій країні.

Читайте також: Монополія на джекпот. Як в Україні створюють лотерейного монстра