У Києві чоловік розфасовував наркотики по "кіндер-сюрпризах" і пересилав поштою у різні регіони

У Києві раніше судимий разом зі спільниками продавав поштою наркотики, заховані в цукерках

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Чоловік домовився про постачання в столицю через пошту канабісу та амфетаміну з двома жителями іншої області, в тому числі фермером, який на власній землі вирощував коноплю, приховуючи її між рослинами.

Потім зловмисник орендував квартиру, де його близькі родичі займалися розфасовкою наркотиків, і підібрав кількох дилерів, які безпосередньо займалися збутом заборонених речовин.

18 листопада організатора наркобізнесу затримали безпосередньо після отримання в поштовому відділенні чергової посилки з наркотиками, які були заховані в цукерках. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено майже 40 пакетиків з канабісом і амфетаміном.

19 листопада правоохоронці затримали двох його спільників, а також зловмисника, який збував наркотичні та психотропні речовини наркозалежним особам.

Під час обшуків правоохоронці знайшли значну кількість канабісу в скляних банках загальним обсягом 7,5 л і близько 200 г амфетаміну.

Окрім того, задокументували факт незаконного пересилання із Запорізької області посилок з каннабісом вагою понад 1,8 кг, а також подальшої пересилки наркотичного засобу у Вінницьку область.

За даними ЗМІ, пересилання наркотиків група налагодила за допомогою цукерок, а точніше пластикових контейнерів в цукерках "Кіндер-сюрприз".