Фронтмена Backstreet Boys звинуватили в згвалтуванні 15 років потому. Чому все не так однозначно

Співачка Мелісса Шуман розповіла, що була згвалтована Ніком Картером в 2002 році, коли їй було 18 років

Про це повідомляє The Guardian.

Один із засновників музичного гурту Backstreet Boys Нік Картер продовжив список зірок, яких звинувачують в сексуальних домаганнях. Зі звинуваченнями на адресу Картера виступила співачка і колишня учасниця гурту Dream Мелісса Шуман.

В свою чергу Картер, якому наразі 37 років, заперечує ці твердження, заявляючи: "Я шокований і засмучений звинуваченнями Шуман. Мелісса ніколи не висловлювала мені, коли ми бачились чи в будь-який інший час, що все, що ми робили було не за згодою ... Я вперше чую про ці звинувачення більш ніж десятиліття потому. Це суперечить моїй природі та цінностям - навмисно завдавати комусь дискомфорт чи шкоду".

Ось як описала цю історію Шуман у своєму блозі:

В 2002 році, коли їй було 18 років, вони з Картером (йому тоді було 22 роки) були обрані для зйомок в одному телевізійному шоу. Незабаром після цього він запропонував їй провести вільний від зйомок день разом, і вона погодилася приїхати разом зі своєю подругою до нього в гості в Санта-Моніку.

"Це була не якась божевільна вечірка, просто тусовка. Ми сміялися, базікали, нічого особливого", - згадує Шуман.

Потім Картер, за її словами, запропонував їй послухати його нові записи, і вони пішли в його кабінет. Під музику Backstreet Boys парочка почала цілуватися, проте потім, за словами Шуман, все пішло зовсім не так, як вона очікувала, і Картер раптом схопив її і потягнув в розташовану поруч з кабінетом ванну.

"Він підняв мене, посадив на столик біля раковини і почав розстібати мені штани. Я сказала йому, що не хочу. Він не слухав. Йому було все одно. Він лише сказав: "Не турбуйся, я нікому не скажу", - пише Шуман.

За словами співачки, Картер, незважаючи на її протести, стягнув з неї штани і зробив їй кунілінгус, після чого почав вимагати, щобвона і його задовольнила орально. Шуман відмовлялася, але потім поступилася, так як, за її словами, розуміла, що допомогти їй нікому, а просто так з ванної кімнати Картер її не випустить.

Читайте також: Чому мовчать зґвалтовані і де межа прийнятного. 4 знамениті режисери, яких звинуватили у сексуальних домаганнях

Однак цим справа не скінчилася, і господар будинку, за словами Шуман, потягнув її з ванної в спальню.

"Він жбурнув мене на ліжко і видерся на мене. Я знову сказала йому, що я незаймана, що я не хочу займатися сексом і бережу себе для майбутнього чоловіка. Я повторювала це знову і знову , але він не чув мого "ні", - пише Шуман.

Після тієї вечірки Картер, за її словами, неодноразово телефонував їй і надсилав СМС, проте вона не відповідала, доки той не зник, надіславши наостанок "брудне, сердите повідомлення".

Розповідаючи про те,  чому вона не надала цій історії розголосу ще в 2002 році, Шуман зазначила, що їй було не впоратися з юристами Картера.

"У мене не було ні грошей, ні впливу, ні таких адвокатів, що змогли б протистояти адвокатам насильника. Мені сказали, що мене просто знищать і звинуватять у спробі нажитися на чужій славі ... Я вирішила зосередитися на створенні своєї кар'єри і свого імені, щоб не дати йому зіпсувати моє життя і моє майбутнє", - згадує співачка.

Розповісти про те, що трапилося Шуман, за її словами, вирішила після того, як в жовтні побачила на одному з інтернет-порталів статтю про те, що в 2006 році інша дівчина звинувачувала Картера в тому, що той змусив її зайнятися з ним оральним сексом, але в результаті справа була закрита. Найбільше співачку, за її словами, вразили коментарі читачів, які звинувачували саму жертву.

"Немає нічого гіршого, ніж стати жертвою і почути, як хтось говорить, що ви брешете. Або просто боретеся за свої 15 хвилин слави. Хто, чорт візьми, хоче прославитися тим, що була зґвалтована ?! Я точно ні"., - написала співачка.

Читайте також: Кевіна Спейсі звинувачують у домаганнях до 14-річного хлопчика. Історія про невчасну гомосексуальність