Вечері, телефонні розмови, особисті питання. Заступниця глави ДМС розповіла про теплі стосунки з агентом НАБУ

Перша заступниця голови Державної міграційної служби Діна Пімахова розповіла про товариські стосунки з агентом НАБУ, який згодом намагався дати їй хабара

Про це вона розповіла під час брифінгу, повідомляє Еспресо.TV.

Вона розповіла, що в неї були товариські стосунки з представником Арабського інвестфонду "Mubadala" на ім'я Сергій Титинков, який згодом виявився агентом НАБУ.

"У нас були товариські відносини, які стосувалися таких особистих питань: "як справи?", "як діти?". Він знав, що я виховую двох дітей. Він наполягав на зустрічах, часто телефонував. Він пропонував у телефонній розмові будь-яку допомогу. Коли я хворіла, він цікавився, які ліки мені привезти. Чи може мені потрібні гроші, бо він знав, що я одна виховую дітей. Але я жодного разу не скористалася його допомогою", - розповіла Пімахова.

Вона каже, що не часто зустрічалася з агентом НАБУ.

"Коли я була у відрядженні зі своїми колегами у Львові. Він тоді телефонує і пропонує зустрітися, повідомляючи, що завтра теж буде у Львові, бо купляє готель в Трускавці. А в мене відрядження тривало тиждень. Він пропонує зустрітися наступного дня ввечері. Тоді він телефонує, а я якраз вечеряла з колегами. Він спитав, чи можна приєднатися. Я була не проти. Він розмовляв на різні теми - про футбол і на особисті питання, які обговорюють з товаришами".

Пімахова каже, що подала заяву в СБУ, коли агент запропонував допомогти у вирішенні питань.

"Але коли він почав піднімати питання про сприяння йому у вирішенні питань, що виходять за межі передбачені законом, я подала заяву в СБУ", - наголосила Пімахова.