Від хаосу до системи. Як за 2 дні навести порядок у своєму бізнесі. PR

Рано чи пізно кожен власник бізнесу стикається з проблемами у своїй справі - падають продажі, поглиблюються проблеми з персоналом, виникають плутанини в організаційній структурі, розвиваються конфлікти між підрозділами, збільшуються касові розриви тощо

Це не лише руйнує життя власника бізнесу, а і не дає розвиватися всій компанії.

Незважаючи на передноворічну метушню і дедлайни, розібратися з цими питаннями і дати якісний імпульс розвитку своєї справи на минулих вихідних вирішили більш ніж 200 власників бізнесу і топ-менеджерів компаній.

2-3 грудня в Києві пройшов дводенний практикум "Систематизація бізнесу" в рамках навчання Школи системного бізнесу "Бізнес-Конструктор".

Практикум створений з метою швидко й ефективно переводити компанії з режиму "хаос" в режим "злагоджена система".

Це найкраще, що є в нашій країні в плані освіти для малого і середнього бізнесу! Андре Тан, дизайнер, модельєр, власник компанії a.Tan

Бізнес систематизується двічі: перший раз в голові власника, другий -- на практиці» -- саме цього принципу тримається Кирило Куницький, засновник Школи системного бізнесу "Бізнес-Конструктор", допомагаючи власникам бізнесу розвивати прибуткову і ефективну справу.

Насамперед управлінець сам повинен розуміти, що потрібно робити, аби його бізнес був системним і ефективним.

Завдяки інструментам, отриманим на практикумі «Систематизація бізнесу», мій бізнес виріс у 3 рази! Владимир Иванов, засновник компанії «КиївНовБуд»

Систематизація бізнесу - це приведення в гармонію відносин між власником бізнесу і всієї іншої компанією таким чином, щоб бізнес ріс і процвітав. Коли ми говоримо про систематизацію, ми говоримо про проведення бізнесу через певний набір фільтрів. Як результат -- покращуємо його функціональні складові.

Кожен бізнес складається з одних і тих же кубиків. І на практикумі учасники змогли розібратися, як їх правильно складати.

Коли ти чуєш чітку відповідь на своє питання - ти починаєш діяти! Це дійсно варто вашого часу. Дінара Сатжан, тележурналіст, телеведуча, підприємець

Ефективним бізнес стає тоді, коли він стає системним. На практикумі Кирило Куницький з учасниками розібрав основні проблеми та методи їх вирішення, які власник вже зараз методично може впроваджувати в своїй роботі і в роботі всієї компанії.

Як результат, учасники отримали:

  1. Чіткий план, як навести порядок у своєму бізнесі.
  2. Набір перевірених інструментів, якими повинен володіти кожен власник бізнесу.
  3. Багато цінних інсайтів і заряд мотивації на реалізацію змін в компанії.
  4. Корисні знайомства серед власників бізнесу.

Така можливість є і у вас.

Слідкуйте за нашим календарем подій http://www.constructor.biz.ua/education/  і новинами https://www.facebook.com/business.constructor, приєднуйтеся до навчання і в підсумку ви отримаєте стабільний і систематизований бізнес, про який завжди мріяли.