"Вмиється своєю кров'ю": Ярош звернувся до "пацюків", які ділять владу під час війни

Позафракційний народний депутат України, що воює добровольцем на Донбасі, Дмитро Ярош заявив, що усі причетні до розгойдування ситуації і внутрішньої боротьби в країні, "умиються кров'ю"

Свої емоційне звернення політик виклав у Facebook.

"Як же ви, му*аки, задовбали своєю нескінченною битвою всіх проти всіх! У той час, коли кожного дня на Фронті, у нашій національно-визвольній війні, гинуть Українці. Ви ж, пі*араси, їхніх мізинців не вартуєте! Невже у вас, тилові пацюки, відсутній інстинкт самозбереження? Невже ви, потвори, ряжені у патріотів, по всі сторони ваших ефемерних барикад, думаєте, що ми, люди які чотири роки не виходять із бою, все вам пробачимо і забудемо!" - обурюється він.

Ярош додав, що eсі українські патріоти вони не загинуть на Донбасі, і, коли прийде час, стануть "бичем Божим", щоб усім відплатити за їхніми заслугами. Також він додав, що його слова слова не є загрозою, а цілком конкретної перспективою для популістів, котрі зараз з середини розвалюють Україну.

"Без надії сподіваюсь, що ви зупинитесь у руйнуванні нашої Держави. А якщо ні - вмиєтеся своєю кров’ю. Це ми, ті хто воює проти зовнішнього ворога, добре навчилися робити: лити ворожу кров. Так. Це емоціі. Але цілком контрольовані", - підсумував він.