Facebook дозволить тимчасово "забанити" публікації надто докучливого друга

Facebook дозволить тимчасово блокувати пости певної людини чи групи в стрічці, якщо вони раптом "безперервно постять анекдоти про свого кота"

Про це йдеться в офіційному блозі соцмережі.

Соціальна мережа Facebook свого часу першою впровадила функцію скасування підписки на когось із друзів, а тепер представила ще одну інновацію – Snooze ("байдикувати" або "задрімати" в перекладі з англійської), яка з’явиться в найближчі дні.

Ця функція дозволить на деякий час блокувати покази від людини або групи, не скасовуючи підписку в цілому. Максимальний строк – 30 днів. При цьому люди, сторінки і групи не будуть отримувати повідомлення про те, що їхні записи тимчасово не публікуються у стрічці певної людини.

Передбачається, що така функція може бути корисна, якщо хтось з користувачів "безперервно публікує анекдоти або фото свого кота".

Незадовго до закінчення терміну дії періоду Snooze користувач отримає повідомлення про це. Також повідомляється, що налаштування припинення публікації матеріалів у будь-який момент можна скасувати. Як зазначається, функція з’явиться і в додатку, і у веб-версії Facebook.