В Британії будинки почали продавати за біткоїни

Будівельна компанія Go Homes з Великобританії заявила, що зробила перші успішні продажі будинків за біткоїни

Про це пише The Telegraph.

Перший будинок було продано у місті Колчестер. Він має 4 спальні і був оцінений в £350 000. Як повідомляється, його власник, неназваний "майнер біткоїнів", планує здавати житло в оренду.

Другий будинок знаходиться в Хартфордширі і коштує майже вдвічі більше – £595 000. Його придбав покупець, який "заробив свій статок на майнінгу і торгівлі в онлайн-іграх".

"Вони переписали звичну "книги правил" і продемонстрували, що можна купувати нерухомість по-іншому. Це перший приклад подібної операції у Великобританії. Можна навіть сказати, що історичний. Продаж будинків за біткоїни буде ставати все більш звичнимявищем в найближчі п’ять років. За останні півстоліття наша індустрія особливо не змінювалася. Ми вирішили скористатися цією можливістю та інноваційними технологіями", - сказав представник Go Homes Ед Кессон.

Він зазначив, що переваги оплати криптовалютою – це прозорість, простота і надійність. При цьому зазначено, що покупці заплатили відразу всю суму, однак оселитися зможуть тільки в 2018 році – здача будинків запланована березень.

Крім цього, за словами Кэссона, його компанія планує приймати біткоїни і надалі. Зараз йде будівництво близько 250 будинків в Хартфордширі, Ессексі і Східної Англії.

Читайте також: Що таке біткоїн. Все про найчеснішу валюту